Dobro došli na servis eDijaspora!


Servis eDijaspora omogućava jednostavniji i efikasniji način komunikacije i umrežavanja dijaspore sa Općinom Zavidovići.

Živite izvan granica Bosne i Hercegovine, ali želite da učestvujete u strateškom planiranju, ponudite poslovnu saradnju, investirate ili jednostavno predložite ideju Općinskoj upravi?

Upravo putem servisa eDijaspora, svim građanima u dijaspori je omogućeno da ponude razne vidove saradnje, ili jednostavno postave pitanje vezano za usluge koje pruža Općinska uprava.

Korisnik je dužan pružiti tačne i kompletne informacije/podatke. Pritiskom na dugme "prihvatam uslove korištenja" pretplanik je saglasan sa svim odredbama uslova registracije i prihvata ih u potpunosti.

Registracija korisnika


PODACI O PORIJEKLU

ZANIMANJE I SOCIJALNE MREŽE


PODACI O PREBIVALIŠTU U INOSTRANSTVU

Polja označena * su obavezna.

Uslovi korištenja

Osoba koja popuni ovaj obrazac, izjavljuje da je slobodno, dobrovoljno i iskreno dala svoje podatke u svrhu povezivanja sa Općinom Zavidovići. Općina se obavezuje da će podatke dobijene od osoba koje popune formular, čuvati i koristiti u svrhu kreiranja baze podataka građana koji trenutno borave u inostranstvu. Također, podaci će se koristiti u svrhu povezivanja i informisanja sa općinom Zavidovići.

Osobe koje popune formular ostvaruju pravo pristupa, ispravke ili poništenja prikupljenih podataka. To se može učiniti ukoliko sa registrovane email adrese pošaljete zahtjev za ispravku/brisanje na email [email protected] .